2011. 07. 10.
Drábik János: A sötét újkor
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

-        Az EU - ra nem Európa népeinek, hanem a világuralmi elitnek van szüksége. Az államok feletti hatalmat gyakorló transznacionális pénzkartell akar mindenáron szabadulni a nemzetállamoktól, mert azok a szuverenitás - igényüknél fogva bármikor kiléphetnek a pénzuralmi világrendből.

-        Az EU költsége Magyarország számára az EU-ba való belépésig 8882 Mrd forintba került. Azóta 4500 Mrd forint évente a tagság. Ennek kb. az 1/4-e ami visszahívható támogatások formájában.

-        Ha bejön Magyarországra 1M euró, kurrens árfolyamon kiad az MNB 275 M forintot. De ha kimegy, akkor kivon a forgalomból. Vagyis a pénzkibocsátás az MNB-nél van, az pedig a Nyugat-európai és amerikai pénzrendszernek adta ezt át.

-         

-         

-        2008-ban magyar nemzeti össztermék 43-szorosának megfelelő mennyiségű tőke áramlott be számvitelen kívül, spekuláns módszerekkel, hogy megszívja magát kamattal és kimenjen. Viszont ennek olyan nagy volt a kamata - aminek a magyar munka volt a fedezete, az a pénz, amiből a magyar népnek kellene élnie, de ezt leszívták-, hogy fel kellett venni 25 Mrd dollárt és a tömegtájékoztatás és az összes hivatalosság hazudta azt, hogy erre azért van szükség, hogy ne dőljön össze a magyar pénzrendszer. A kamat felrobbantja a pénzrendszert.

-         

-         

-        1990-ben 140 Mrd dollárra becsülték a nemzeti vagyont, 22 milliárd dollár adósság volt már meg. MNB 2. számú műhelytanulmányok 58. oldala: Magyarország1973-89 között felvett úgy dollárt, hogy bejött az országba 1 Mrd dollár a 16 év alatt ( a többi kint maradt adósság szolgálatra), erre kifizettünk 11 Mrd kamatot, eladtunk a nemzeti vagyon több, mint 90%-át és maradt még ez a 22Mrd adósság., abből az 1Mrd-ból ami szinte egyáltalán be sem jött.

-         

-         

-        Ez a legfontosabb kérdés, az összes többi mellékes. Ez a legfontosabb és az első kérdés. Ez a nemzeti vagyon visszaszerzésének első feltétele: a pénzrendszer feletti szuverenitás helyreállítása. Mint a lengyelek, ezt vissza kellene utasítani

-         

-         

-        A világon három államnak van a világon joga államilag pénzt nyomni - USA, UK, Kína.  Az Amero helyett SDR dollár (special drawing rights) lesz, az IMF-nek máris joga van 500 Mrd SDR-t nyomni.

-         

-         

-        Kínának az USA 2000 Mrd dollárral tartozik, de ezt előállítani nincs termelő iparága, csak a csúcstechnológia és a hadiipar. A dollártól 2018-ban akarnak a terv szerint elbúcsúzni. Szaúd-Arábia, Irán, Oroszország, India, Kína arra szövetkeznek, hogy a saját kereskedelmükben a dollárról áttérnek az euróra, Kína Iránból szerzi olaját.

-         

-         

-         

-         

-        Magyarországon a tartalékráta 2%. = 2M ha van a bankban, 200M-t kikölcsönözhet kamatra, 98M-t levegőből állít ki, fedezete a jelzálog. Ha nem törleszti, megszerzi, levegőből szerzett pénzért. A kamatot viszont nem bocsátja ki, az a forgalomban lévő pénzmennyiségből jön, az csökken. Azt pótolni kell, különben szükségszerű a csőd. Elképesztő pénzhiány, pénzszükséglet, pénz iránti kereslet jön létre. Emiatt kérni fogják a kölcsönt a termelőgazdaság további létezéséhez, működtetéséhez. Spirál, amiben a hiány részhalmaza utoléri a teljes forgalomban lévő pénz főhalmazát.

-         

-         

-        Az euró be van vezetve, a forint nincs kivezetve = mindent lehet euróért kapni.  forint nincs kivezetve = eurónak nevezett euró, 1-2% kamat. forintnak nevezett euró: 10-12%kamat. Idejön a pénz, megszívja magát kamattal és megy ki.

-         

-         

-         

-         

-        Hogy mennyi pénz van Magyarországon, azt külföldön döntik el:

-        - The City of London (aminek saját törvényhozása, rendőrsége van.)

-        - hitelminősítők és pénzügyi struktúrák,

-        - Basel Bank of International Settlement

-        - FED

-        - Világbank (IBRD)

-        - IMF (a végrehajtó).

-         

-        =====Mi lenne a magyar munkaprogram?

-        A magyar népnek vissza kell szerezni a hatalmat a pénzrendszer felett, Vagy alternatív pénz,  a monetáris és fiskális jogok felett és munkával fedezett kell legyen a magyar pénz, és be kell tiltani a jogi személy dzsungeleket (jogi személyek tulajdonolják egymást piramis rendszerben) és átalakítani a jogi személyek létezését. A természetes személy elsőbbségéhez kell visszatérni, akkor lehet erkölcsről, etikáról beszélni.

-        Ami termelőgazdasági részben a tőke nem lát lehetőséget, azt megöli.

-         

-         

Kerekes Tamás


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés