2014. 07. 21.
Hírlevelünk
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kedves Vásárlónk, tisztelt Érdeklődőnk!
Júliusi hírlevelünkben ismét olyan újdonságainkat szeretnénk figyelmükbe ajánlani, melyek csak kiadónknál kaphatók. Ezen művek közül számos első közlés van ismét, melyek kizárólag e-könyvként és kizárólag kiadónknál kaphatók. Nézzük a júliusi első hírlevél kínálatát:
Jónás Tamás: Szeres versek_EPUB
Büszkén ajánljuk figyelmükbe Jónás Tamás legújabb verseskötetét, a Szeres versek című kötetet. Jónás Tamás a fiatal költőgeneráció egyik legtehetségesebb, legsajátosabb hangú lírikusa. Fiatal életkora ellenére számos versformában otthon van és alkot eredeti, nekünk, mának szóló olvasható, érthető és mély értelmet hordozó, több jelentésréteggel rendelkező verseket. Büszkeségünk másik oka az, hogy ezen kötetünk megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával adjuk ki. Olvassák szeretettel!
Ferenczi Sándor: Lélekgyógyászat_EPUB
A lélekkel, a lélek húrjain legjobban a költő játszik. Ám az érzékeny húrok megszólaltatásában, a rezgés megértésében az orvos, a pszichológus (rosszabb esetben pszichiáter...) ugyancsak értő módon képes eligazodni. Ferenczi Sándor a legnagyobb hírű és elismertségű múlt századi lélekbúvárunk és klinikai pszichológus orvosunk volt. Nemcsak abban különbözik kortársaitól, hogy kiemelkedő orvos volt, hanem abban is, hogy tapasztalatait irodalmi szinten adta tovább, értelmezte a nagyközönség számára is. Lélekgyógyászat címen összefogott tanulmányai olyan, ma is feszengést kiváltó témákat dolgoz fel, mint a női homoszexualitás, a maszturbáció és lélekelemzés.
Dancsházi B. László: Téves riasztás_EPUB
A lélek rejtelmeit nemcsak a költő és orvos, hanem a novellista is képes megragadni. Újabb első közlésünk Dancsházi B. László novelláskötete, a Téves riasztás. Érett, megfontolt próza ez, feszesen szerkesztett, pergős novellák, melyek kellemes irodalmi csemegét ígérnek. Kortárs irodalom a javából-
Z. Karvalics László: Lyuk a falon_EPUB
Újabb kötetünket nem a szép- hanem a szakirodalom területéről ajánljuk. Z. Karvalics László egyetemi tanár, a netizenek, a netvilág, az infokommunikáció elismert kutatója és oktatója, nemzetközi hírű szakember. Eredményei színvonalát Fulbright-ösztöndíja is jelzi. A Lyuk a falon című kötetében a magyar és nemzetközi infokom társadalom trendjeit elemzi, foglalja össze és hasonlítja össze a magyar helyzetet a nagyvilággal. Megfogalmazza egy új diszciplina alapjait, oktatási struktúráit, egyszóval olyan izgalmas tanulmánykötetet kapunk, amely a terület legfrissebb hazai és nemzetközi eredményeit taglalja.
Harsányi Zsolt: Mátyás király_EPUB
Szusszanjunk egyet. Újabb kötetünk könnyed irodalom, történelmi szórakoztató regény, melynek mestere volt Harsányi Zsolt. Bár legjobb műveit az 1930-40-es években írta, ezek ma is kellemes, szórakoztató, könnyed kikapcsolódást ígérő művek. Ezek sorában a Mátyás király kiemelkedik. Talán még ma is a legolvasottabb, legkedveltebb életrajzi munka regényes, olvasmányos formában nagy királyunkról. Szeretettel ajánljuk a könnyedebb kikapcsolódást kereső olvasóinknak.
Stratégiai partnerünk, és együttműködő hardware forgalmazó üzlettársunk, a WayteQ igazi szenzációval robbant be a nyári köztudatba a WayteQ xBook-60FL vadonatúj készülékével. Ez az eszköz a 40-50.000 Ft-os árkategóriájú e-inkes e-könyv olvasók tudását kínálja mindössze 34.900.- Ft-ért! A készülék fokozatosan állítható háttérvilágítással, androidos platformmal, érintő képernyővel, 1GHz-es processzorral rendelkezik és kiadónk 300 magyar nyelvű e-könyvet töltött föl memóriájába.
Kellemes olvasást, felhőtlen kikapcsolódást kíván a Digi-Book! 
Kerekes Tamás
thomaskerekes@msn.com
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés